Vores ekspertise

Vores ekspertise

Vi kender teleselskaberne indgĂĄende

Vores udgangspunkt er, at vi som eksperter på området udfører så stor en del af arbejdet: Dels ved at indhente tilbud, dels ved at analysere tilbuddene og dels ved at gennemføre.

Det eneste du skal hjælpe med er at give os adgang til dine telefoniregninger samt aftalen med din nuværende operatør.

Samlet tager forløbet 6-8 uger, og du skal regne med at skulle afsætte 1-2 dage afhængig af omfang og kompleksitet.

Vores team af eksperter

Vi har et team af eksperter, der venter på at hjælpe dig med at foretage seriøse besparelser

Thorbjørn Black

Thorbjørn Black

CEO

Thorbjørn Black er en meget erfaren leder og iværksætter. Med en baggrund som militærofficer og veteran har han et omfattende kompetencesæt, han har defineret gennem år med at lede, lede og træne store teams til at præstere på det højeste niveau af ekspertise, ofte i højrisikosituationer. Disse kompetencer er blevet yderligere forfinet gennem hans erfaring som administrerende direktør i Norce ApS. Både i militæret og i erhvervslivet har han en dokumenteret track record for at sikre, at operationer kører problemfrit og med succes.

Linkedin
Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt

COO

Frederik Lindhardt har en meget erfaren baggrund i militæret, med over ti år arbejdet i ledelses- og lederroller. Han trives i tempofyldte miljøer og nyder at samarbejde om at løse komplekse problemer. Hans baggrund omfatter tid brugt på at præstere på højeste niveau på tværs af en række miljøer, herunder driftsledelse, logistik, medarbejderudvikling og træning. Han er partner i NewNor Consulting ApS.

Linkedin
Per Kenneth Randgaard

Per Kenneth Randgaard

CTO

Per Kenneth Randgaard er tidligere hærmedlem og en meget erfaren forretningsudviklings- og projektleder med en række iværksættererfaring. Han har en passion for innovation og for at undersøge nye, snarere end konventionelle, løsninger. Hans baggrund omfatter tid brugt som konsulent hos PwC, sammen med teknisk startup-ledelse og erfaring fra grundlæggeren. Han er partner i NewNor Consulting ApS.

Linkedin
Michael Mathiesen

Michael Mathiesen

Board Member

Michael Mathiesen er stifter og administrerende direktør for Bambwa Group. Han har over 30 års erhvervserfaring i Europa, Asien og i Afrika syd for Sahara, med fokus på informationsteknologi, telekom og e-handel.

Linkedin
Klaus Aamann

Klaus Aamann

Board Member

Klaus Aamann er en erfaren virksomhedsejer med en demonstreret historie med at arbejde i forskellige brancher. Omfattende erfaring og færdigheder inden for en række sektorer, herunder salg, ledelse, forretningsudvikling, fundraising, netværk og marketingstrategi.

Linkedin